خبردنا : مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری برای ثبت ملی دمپخت (شله گوشتی) به عنوان برند غذای سنتی این استان خبر داد.
" محمود باقری "در گفتوگو با خبرنگار تسنیم "، با تأکید بر لزوم حفظ آثار تاریخی و برندهای سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهارداشت: امسال 17 اثر تاریخی این استان آماده ثبت ملی شده و علاوه بر این در حوزه غذا نیز اقداماتی برای ثبت غذاهای محلی استان انجام گرفته است.
انصافا باید به زحمات دوستان گردشگری و میراث فرهنگی " کهگیلویه و بویراحمد " بویژه برادر ارزشمند و پیگیر مان در ثبت ملی " دمپخت " صمیمانه تبریک گفته و به مردم استان گفت به داشتن چنین مدیرانی که در حال تلاش برای ثبت ملی چنین غذاهای هستند نیز تبریک گفت .
همچنین یک تبریک دیگر باید به مغازه داران محور قدیم "بابا میدان - یاسوج " گفت که با تابلو های " دمپخت موجود است " توانستند قبل از مسئولان گرام چنین غذای به این مهمی را به مشتریان عرضه نمایند .
یک تبریک دیگر به " دمپخت " که توانست مسئولان را متقاعد کند تا او را ثبت ملی نمایند . فقط ما از " دمپخت " خواهش می کنیم منبعد برای ما " کلاس " نزارد که ثبت ملی شده ام و افاده بیاید . ممنون از همه مسئولان ارشد استان بویژه مهندس " محمود باقری " .