به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۲۷۸۱۳
|
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴
وی افزود: در صورت حمایت همه جانبه بنیاد مستضعفان شهرستان محروم لنده آینده درخشانی خواهد داشت.
خبردنا: رئیس بنیاد مستضعفان گفت: شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد دومین منطقه پایلوت محرومیت زدایی توسط بنیاد مستضعفان در سراسرکشور است.

به گزارش"خبردنا"، محمد سعیدی کیا عصر چهارشنبه در نشست برنامه ریزی و محرومیت زدایی شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: قلعه گنج کرمان نخستین منطقه پایلوت بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی درکشور بوده که کار محرومیت زدایی از آن آغاز شده است.

وی تاکید کرد که بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای محرومیت زدایی، بنیاد مستضعفان از ظرفیت هر منطقه برای رفع محرومیت به نحو احسن استفاده خواهد کرد.

وی بیان کرد: طرحهای بنیاد در مناطق محروم با مشارکت و تعامل مردم اجرا خواهد شد.

وی زمان طرح محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در شهرستان لنده را بیش از پنج سال دانست و افزود: بعد از شناسایی ظرفیت ها و مشکلات منطقه از سوی مشاوران، بنیاد مستضعفان کار خود را در این شهرستان شروع خواهد کرد.

سعیدی کیا بر همکاری مردم و مسئولان برای محرومیت زدایی از شهرستان لنده تاکید کرد.
وی تصریح کرد: بنیاد مستضعفان با اجرای کارهای عام المنفعه و با اعتماد سازی مردم تاکنون خدمات زیادی در کشور ارائه داده است.

رییس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: این بنیاد در بخش های بهداشت و درمان، آموزش و پروش و اقتصاد با اجرای طرح های محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی با دولت همکاری می کند.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی انقلاب پابرهنگان است ،گفت: توجه جدی به محرومیت زدایی باید در اولویت همه مسئولان قرار گیرد.

علی محمد احمدی اظهار داشت: تاکنون بنیاد مستضعفان خدمات زیادی به مناطق محروم ارائه داده است.

وی عنوان کرد: باید همه مسئولان از این ظرفیت برای محرومیت زدایی شهرستان لنده به نحو احسن استفاده کنند.

نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز افزود: بازسازی و محرومیت زدایی لنده نیازمند تلاش جهادی مسئولان است.

عدل هاشمی پور با اشاره به ظرفیت های معدنی و کشاورزی لنده اظهار داشت: نیاز است بنیاد مستضعفان از این ظرفیت ها برای محرومیت زدایی و اشتغالزایی جوانان بیکار استفاده کنند.

وی افزود: در صورت حمایت همه جانبه بنیاد مستضعفان شهرستان محروم لنده آینده درخشانی خواهد داشت.

شهرستان 21 هزار نفری لنده با پنج هزارو 560 خانوار، 106 روستا و 41 درصد جمعیت روستایی و 59 درصد جمعیت شهری یکی از شهرستان های محروم کشور است.
نام:
ایمیل:
* نظر: