به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۳۸۵۳۳
|
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
تمامی فرمانداری‌های ۸ گانه استان نسبت به تشکیل قرارگاه عملیاتی مهار آتش برای مقابله با هرگونه آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی استان اقدام کنند.
خبردنا: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر آمادگی کامل فرمانداران برای مقابله با هجوم ملخ‌های صحرایی گفت: ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مبارزه با این آفت در اختیار جهادکشاورزی قرار می‌ گیرد.

به گزارش"خبردنا"، عزیز فیلی در نشست اضطراری شورای مدیریت بحران استان با اشاره به اینکه حضور ملخ‌ها در جنوب غربی استان مشاهده شده است، افزود: کمیته مبارزه با ملخ‌ها با مدیریت سازمان جهادکشاورزی در شهرستان گچساران تشکیل شود.

وی اظهارکرد: فرمانداران سایر شهرستان‌ها، مسئولان شرکت نفت، محیط زیست، هلال احمر و شهرداری نیز موظفند امکانات لازم برای مقابله با این بحران را در اختیار سازمان جهادکشاورزی قرار دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تخصیص ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مدیریت این بحران به جهادکشاورزی خبر داد و خاطرنشان کرد: مابقی اعتبار لازم برای مبارزه با این آفت را خود سازمان جهاد تامین کند.

فیلی تصریح کرد: فرماندار گچساران در این خصوص و برای جلوگیری از گسترش این بحران به سایر استان‌ها نشستی با حضور فرمانداران شهرستان‌های همجوار از جمله دیلم، بهبهان، گناوه و نورآباد برگزار کند.

وی با اشاره به اینکه امسال به علت بارش مناسب باران و رشد مراتع به احتمال زیاد در مناطق گرمسیری شاهد وقوع آتش‌سوزی باشیم، ادامه داد: تمامی فرمانداری‌های ۸ گانه استان نسبت به تشکیل قرارگاه عملیاتی مهار آتش برای مقابله با هرگونه آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی استان اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی در این خصوص مشارکت می‌کنند، عنوان کرد: در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها اعتباراتی در این راستا مصوب و تخصیص داده شود.

فیلی بیان کرد: از محل اعتبارات استانی نیز برای این موضوع اعتباراتی تخصیص می‌یابد و پیگیری اعتبارات کشوری نیز هستیم.

وی اظهارکرد: برای مدیریت بهتر این موضوع فرماندار هر شهرستان به عنوان فرماندار معین شهرستان دیگری انتخاب شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد خواستار بررسی جدی وضعیت فاضلاب شهر یاسوج از سوی مسئولان آبفا شد و گفت: فرماندار بویراحمد با جدیت بیشتری این موضوع را پیگیری کرده و از محل کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اعتباری برای ارتقای ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب یاسوج تخصیص یابد.

فیلی تاکید کرد: در کوتاه مدت فرماندار دنا از ورود فاضلاب این شهرستان به بویراحمد جلوگیری کرده و در بلند مدت طرح ویژه‌ای در راستای ارتقای ظرفیت این فاضلاب عملیاتی شود.

در این نشست از یک بحران یار به پاس تلاش در امداد رسانی در سیل اخیر استان تجلیل شد.

نام:
ایمیل:
* نظر: