به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۴۰۴۸۰
|
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵
میرمحمدی با بیان اینکه وضعیت این استان به لحاظ آسیب‌های اجتماعی مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: البته در زمینه چهار آسیب طلاق، اعتیاد، خودکشی و حاشیه ‌نشینی وضعیت حادی نداریم.
خبردنا: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از کاهش ۵ درصدی ازدواج در سال ۹۷ نسبت به سال ۸۵ خبر داد و گفت: شاهد روند افزایشی طلاق از سال ۸۵ تا ۹۷ در این استان هستیم.

به گزارش خبردنا،  سید علی فتح میرمحمدی در جمع خبرنگاران افزود : بررسی‌ آمار طلاق از سال 85 تا 97 در این استان روند افزایشی را نشان می‌دهد و در واقع نرخ طلاق به ازدواج در 3.13 درصد است.

وی از کاهش 5 درصدی ازدواج در سال 97 نسبت به سال 85 خبر داد و اظهارداشت: در سال 85 در مجموع 7 هزار و 24 مورد واقعه ازدواج در شهرستان‌های مختلف این استان ثبت شد که این آمار در سال 97 به 6 هزار و 344 مورد رسید.

میرمحمدی با اشاره به شناسایی 12 هزار معتاد در شهرستان‌های 8 گانه این استان،  ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده آمار مردان معتاد نسبت به زنان بسیار بیشتر است و در مجموع تعداد کمی از این آمار مربوط به زنان است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی گلایه کرد و ادامه داد: برخی مدیران در این زمینه عزمی ندارند و در واقع این مسائل برای آنان محلی از اعراب ندارد.

میرمحمدی با بیان اینکه وضعیت این استان به لحاظ آسیب‌های اجتماعی مطلوب نیست، خاطرنشان کرد: البته در زمینه چهار آسیب طلاق، اعتیاد، خودکشی و حاشیه ‌نشینی وضعیت حادی نداریم.


وی با تشریح اقدامات انجام شده در راستای کاهش طلاق تصریح کرد: کمیته‌ای با هدف شناسایی کامل عوامل طلاق در استان تشکیل شده که طبق بررسی‌های انجام شده 50 درصد طلاق‌ها به دلیل اختلاف فرهنگی و عقیدتی زوجین و خانواده‌های آنان است.

میرمحمدی با تاکید بر اینکه کمتر از 3 درصد طلاق‌ها به دلیل بیکاری و فقر است، گفت: بیشترین آمار طلاق در بین کارمندان و مهم‌ترین عامل طلاق در استان ما دخالت والدین است که شامل 27 درصد طلاق‌های استان می‌شود.
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
12 هزارمعتاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۱
0
0
ایا تا به حال فکری به حال این 12 هزار معتاد کردید ایا تا الان توانستید برای این 12 هزارتا کاری بکنید بهبود پیدا کنند . ایا می دانید خانوارهای معتاد ها چه رنجها که نمی کشند . حرف زدنش پیش شما خیلی اسان است به جای این اراجیف فکری به حالشان شود .
نام:
ایمیل:
* نظر: