به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۴۱۳۵۵
|
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵
مدیرکل منابع طبیعی ؛
وی ابراز کرد: مشارکت مردم در کشت گیاهان دارویی علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای آنها سبب حفظ و احیای منابع طبیعی می‌شود.
خبردنا؛ مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد از کشت و توسعه گیاهان دارویی در ۳ هزار و ۲۵۶ هکتار از اراضی این استان خبر داد.

به گزارش"خبردنا"، غلام‌حسین حکمتیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پروژه توسعه و کشت گیاهان دارویی از جمله مهم‌ترین پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد است که در سال 98 اجرایی می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در این راستا، 16 پروژه کشت و توسعه گیاهان دارویی در سطح سه هزار و 256 هکتار از اراضی ملی در مناطق مختلف استان اجرا می‌شود.

حکمتیان با بیان اینکه قرارداد این پروژه‌ها منعقد شده است، عنوان کرد: بخشی از کار در مناطق سردسیری شروع شده و در حوزه‌های گرمسیری استان نیز کار کشت و توسعه گیاهان دارویی از آبان‌ماه شروع می‌شود.

وی افزایش مشارکت مردم، اشتغال‌زایی و احیای عرصه‌های منابع طبیعی را از مهم‌ترین اهداف اجرای این پروژه‌ها عنوان و بیان کرد: آنغوزه، کرفس و بادام از جمله گونه‌هایی است که برای کشت و توسعه در استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد به جنبه مشارکتی کشت گیاهان دارویی اشاره داشت و ابراز کرد: مشارکت مردم در کشت گیاهان دارویی علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای آنها سبب حفظ و احیای منابع طبیعی می‌شود.

حکمتیان با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت و پتانسیل خوبی برای کشت گیاهان دارویی دارد، عنوان کرد: علاوه بر این، تجربه ثابت کرده که در مناطقی که پروژه‌های کشت و توسعه گیاهان دارویی اجرا می‌شود به علت فراهم شدن زمینه حفاظت مردم‌محور آتش‌سوزی‌ها به شدت کاهش پیدا می‌کند.
نام:
ایمیل:
* نظر: