
به گزارش خبردنا، محمدرضا رضایی کوچی با بیان اینکه قرار است در انتهای بازدیدها با مسئولان استانی دیدار صورت گیرد و در خصوص برنامه های گزارشاتی جمع آوری می شود، اظهارداشت: دستگاه های مسئول در ابتدای کار وظیفه آواربرداری، اسکان اضطراری مردم، تامین آذوقه، تسهیلات بانکی، ساخت مسکن، و ایجاد زیرساخت ها را دارند که باید پیگیری شود.
وی گفت: گزارش کار مسئولان مربوطه در صحن علنی مجلس قرائت می شود و دستگاه هایی ملی و استانی اگر وظایف خود را انجام داده باشند تشویق خواهند شد و اگر قصوری صورت گرفته باشد با آنها برخورد خواهد شد.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه جمعیت زیادی از روستاییان خانه های آنها بیمه نیستند و منابع قابل قبولی در اختیار مردم در این راستا قرار نگرفته است، گفت: تلاش داریم متناسب با شرایط روز و قیمت مناسب بحث پرداخت تسهیلات برای خانه های زلزله زدگان پیگیری شود.
به گزارش خبردنا، در پی وقوع زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری در چهارشنبه شب ۲۹ بهمن در سی سخت مرکز شهرستان دنا به ۳ هزار و ۷۰۰ واحد از منازل مسکونی خسارت وارد شد.
۸۰۰ واحد به علت خسارت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد نیاز به بازسازی دارد و از مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ واحد نیز ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هستند.
از مجموع ۸۰۰ واحد بازسازی ۴۲۰ واحد شهری و ۳۸۰ واحد روستایی و از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هزار و ۵۰۰ واحد شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی است.
میزان خسارت زلزله به واحدهای تعمیری بین ۲۰ تا ۴۰ درصد و بر اثر این زلزله به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی خسارت معیتشی از جمله تخریب اسباب و وسایل منزل خسارت وارد شده است.