به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۵۶۱۱۳
|
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
مزاحمت های تلفنی از سوی افراد یاد شده بیشتر به صورت سکوت، دمیدن در تلفن، سوت زدن است که متاسفانه موارد یاد شده سلامت شنوایی، اعصاب و روان این کارشناسان پاسخگو به درخواست کمک اضطراری را تحت تاثیر قرار داده است.

خبردنا : رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: فردی که با شماره گیری مداوم سامانه تلفنی ۱۱۵ این راه ارتباطی مهم برای گزارش حوادث در استان را اشغال می کرد شناسایی شد.
به گزارش " خبردنا " ، "جهان بخش وحدت نژاد " با بیان اینکه با بررسی های انجام شده نشان می دهد این فرد ۵۰۰ بار برای سامانه ۱۱۵ ایجاد مزاحمت کرده است ، افزود : برای  این شهروند پرونده ای در امور حقوقی و قضایی علوم پزشکی یاسوج تشکیل و برخورد قانونی با او در دست اقدام است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۴ هزار و 820 تماس تلفنی مزاحم با سامانه ۱۱۵ استان گزارش شده است.
وی با اشاره به اینکه شمار زیاد تماس های بی مورد از سوی مزاحمان تلفنی باعث خستگی کارشناسان پاسخگویی به درخواست های کمک اضطراری به بیماران و مصدومان حوادث می شود از شهروندان خواست در این خصوص رفتار مسئولانه تری داشته باشند.
مزاحمت های تلفنی از سوی افراد یاد شده بیشتر به صورت سکوت، دمیدن در تلفن، سوت زدن است که متاسفانه موارد یاد شده سلامت شنوایی، اعصاب و روان این کارشناسان پاسخگو به درخواست کمک اضطراری را تحت تاثیر قرار داده است.

در برخی مواقع حوادث و سوانح غیر واقعی به مرکز اورژانس ۱۱۵ گزارش می شود که پس از حضور امدادگران اورژانس به محل اعلام حوادث یاد شده آنان متوجه می شوند که تماس دریافتی بی پایه و اساس بوده و مصدوم یا مصدومانی در کار نیست که این امر میانگین زمان حضور امدادگران برای نیازمندان واقعی را افزایش می دهد.
وحدت نژاد مجموع ماموریت های اورژانس کهگیلویه و بویراحمد تا پایان آذرماه امسال را ۳۹ هزار و۲۸۹ مورد برآورد کرد و افزود: مدت مشابه پارسال ۳۷ هزار و۶۷ مورد حادثه در استان امدادرسانی شده بود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تاکید کرد: این افراد به دلایلی مانند گزش خزندگان، سوانح جاده ای، گاز گرفتگی، غرق شدگی،مسمومیت، بیماری و سایر حوادث نیازمند کمک بوده اند.
وحدت نژاد بیان کرد:هم اکنون ۵۱ پایگاه فوریت های پزشکی در استان فعالیت دارند که هر کدام با یک دستگاه آمبولانس ماموریت های خود را انجام می دهند.
وی تاکید کرد: همچنین یک دستگاه موتورلانس برای امدادرسانی به حادثه دیدگان در زمان ترافیک و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای استفاده در هنگام حوادث با شمار بالای مصدومان در اختیار فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد است.

نام:
ایمیل:
* نظر: