به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۱۵۴۰۵
|
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد خبرداد:
وی گفت: رویکرد اصلی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس تمرکز بر مشارکت پذیری بیشتر اولیا، توانمند سازی خانواده‌ها و ایجاد حساسیت بیشتر جامعه در این راستا است.
خبردنا: مدیرکل آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: افزون بر 50 نوع آسیب فرهنگی و اجتماعی در سطح مدارس و مناطق پرخطر استان شناسایی شده است.

به گزارش "خبردنا" ، "هادی زارع پور" اظهار داشت: راهکارها و تدابیر لازم برای کاهش معضلات و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی در مدارس و مناطق پرخطر نیز اندیشیده است.

وی ارتباط مستمر و هدفمند با حوزه‌های علمیه و حضور روحانیون و علما در سطح مدارس و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای ترویج و نهادینه کردن مسائل اخلاقی و معنوی را از جمله این راهکارها ذکر کرد.

زارع پور تصریح کرد که یکهزار و 507 نفر دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در همین راستا در سال تحصیلی جاری با طلاب، علما و حوزه‌های علمیه استان دیدار کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد که هم اینک نیز 15 روحانی در مدارس شبانه‌روزی استان مستقر هستند.

وی با اشاره به نقش تعیین کننده و اثرگذاری دیدار دانش آموزان با طلاب و روحانیون گفت که برخی مدارس و مناطقی که دارای آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی بودند پس از دیدارها و استقرار روحانی و ارتباط مناسب با دانش آموزان هم اینک به بهترین مدارس به لحاظ تربیتی و پرورشی تبدیل شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت که اطلس مدارس در معرض آسیب‌های اجتماعی در سطح استان نیز تدوین و برای کاهش این مشکلات نیز راهکارهایی پیش بینی شده است.

وی با اشاره به طرح‌های پیشگیرانه و مقابله‌ای با این گونه آسیب‌ها نیز گفت: امسال و با توجه به پیش بینی‌های انجام شده سه طرح شامل آموزش‌های مهارتی برای مقابله با آسیب‌ها، طرح مدارس عاری از خطر و طرح مدارس مراقبت از خود در بیش از 300 مدرسه و منطقه پرخطر استان اجرایی خواهد شد.

وی اظهار کرد: تدابیر، تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای کاهش میزان این آسیب‌ها، جلوگیری و افزایش نرخ مشارکت پذیری خانواده‌ها نیز در این راستا انجام شده است.

وی گفت: رویکرد اصلی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس تمرکز بر مشارکت پذیری بیشتر اولیا، توانمند سازی خانواده‌ها و ایجاد حساسیت بیشتر جامعه در این راستا است.

زارع پور با اشاره به نرخ تراکم دانش آموزی در کهگیلویه و بویر احمد با وجود پراکندگی روستاها و وجود بیش از یکهزارو 676 روستای دارای سکنه این استان، گفت: تحصیل برای حتی یک دانش آموز در دورترین نقطه روستایی و عشایری از سیاست‌های اصلی و راهبردی دولت یازدهم و وزارت آموزش و پرورش است.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز ایجاد روحیه امید، نشاط و شادابی و انگیزه در بین دانش آموزان و رشد اخلاقی و معنوی آنها را از اولویت‌ها و سیاست‌های راهبردی حوزه فرهنگی و پرورشی ذکر کرد.

سید بهاء الدین ملک حسینی افزود: بیش از 9 هزار و 100 دانش آموز در قالب کاروان‌های راهیان نور با هماهنگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند.

148 هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی ابتدایی، متوسطه، فنی و حرفه‌ای، کار و دانش، بزرگ‌سالان، آموزش از راه دور، غیرانتفاعی و پیش دبستانی در این استان تحصیل می‌کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر: