به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۲۷۶۲۸
|
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
فیلی افزود: در برخی مواقع برخورد برخی دستگاه‌های اجرایی و طولانی شدن بروکراسی اداری سرمایه گذار را فراری می‌دهد که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
خبردنا: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با برنامه ریزی و پیگیری‌های مستمر پیگیر فراهم شدن زیرساخت‌های توسعه گردشگری در این استان هستیم.

به گزارش"خبردنا"، عزیز فیلی اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد با داشتن بیش از 250 تفرجگاه طبیعی، 300 بقعه متبرکه، 750 اثر تاریخی ثبت شده و طبیعت بکر کم نظیر ظرفیت مناسبی برای توسعه صنعت گردشگری دارد که این مهم نیازمند برنامه ریزی مدون، حمایت دولت و ورود بخش خصوصی است.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذران حوزه گردشگری در استان در حد توان و مطابق با قانون حمایت می‌شوند، عنوان کرد: این استان بیش از 2 هزار اثر تاریخی دارد که از این تعداد افزون بر 700 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

فیلی خواستار تامین زیرساخت‌های توسعه گردشگری شد و افزود: به دلیل محدودیت منابع دولتی و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی پروژه‌های گردشگری به بخش خصوصی واگذار می‌شود و در این زمینه از حضور سرمایه‌گذاران استقبال می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی موظف به همکاری با سرمایه گذاران هستند، افزود: در برخی مواقع برخورد برخی دستگاه‌های اجرایی و طولانی شدن بروکراسی اداری سرمایه گذار را فراری می‌دهد که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

فیلی ادامه داد: 15 پروژه گردشگری این استان شامل سد شاه قاسم، تنگ مهریان، اردوگاه خهکلون، اردوگاه بیژن، منطقه کوه گل، اردوگاه چشمه بلقیس چرام، اردوگاه بی‌بی حکیمه، اردوگاه شراب گرو، اردوگاه دشتک دیل، اردوگاه پارک جنگلی، اردوگاه توت‌نده، اردوگاه تنگ ماغر، برم الوان و بندان سی‌سخت بر اساس قرارداد BOT (ساخت، بهره‌برداری و انتقال) به بخش خصوصی با هدف رونق اشتغال واگذار می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در زمینه حمایت و هدایت سرمایه گذاران حوزه گردشگری از هیچ کمکی تا جایی که مغایر با قانون نباشد، دریغ نمی‌کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر: