به روز شده در: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۳۸۸۰۹
|
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱
مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور عنوان کرد: به همین دلیل در ماه رمضان امسال دو هزار و ۵۰۰ امامزاده کشور مجری برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و معنوی ماه مبارک رمضان تحت عنوان ضیافت الهی هستند.
خبردنا :  مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سال‌های ۹۱ و ۹۲ در بودجه عمومی عدد خوبی به بقاع متبرکه اختصاص داده شد اما در سال‌های اخیر دولت و مجلس مبلغی به بقاع اختصاص ندادند.


به گزارش " خبردنا "،  حجت‌الاسلام سید "محمدکاظم موسوی‌متقی" در جمع خبرنگاران در یاسوج با اشاره به ۸ هزار و ۵۰ بقعه متبرکه در کشور گفت: وضعیت این بقاع‌ها به لحاظ درآمد متفاوت است همچنین وضعیت جغرافیایی و قرار گرفتن امامزادگان در مکان‌های صعب‌العبور و‌ روستاها مانع اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله ضیافت الهی ماه مبارک رمضان شده است.

مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور عنوان کرد: به همین دلیل در ماه رمضان امسال دو هزار و ۵۰۰ امامزاده کشور مجری برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و معنوی ماه مبارک رمضان تحت عنوان ضیافت الهی هستند.

این مسوول تصریح کرد: طرح ضیافت الهی از سال ۸۹ شروع شده البته به این معنا نیست که قبل از سال ۸۹ برنامه‌های فرهنگی معنوی در ماه مبارک رمضان برگزار نمی‌شد ما در سال‌های گذشته برنامه‌های مختلف فرهنگی از جمله اعزام مبلغ را داشته‌ایم.

موسوی‌متقی با اشاره به اینکه طی ۱۰ سال اخیر برنامه‌های جدیدی به طرح ضیافت الهی اضافه شده، گفت: ترتیل‌خوانی قرآن کریم که از حرم حضرت معصومه آغاز و هم‌اکنون در ۱۸۰۰ بقاع متبرکه، مساجد و حسینیه برگزار می‌شود، سفره‌های افطار ساده در بقاع و مساجد، برگزاری کلاس‌های تفسیر قرآن، کرسی‌های تفسیر قرآن و همچنین مناجات و دعاخوانی برنامه‌هایی است که به خوبی در بقاع متبرکه در حال برگزاری است.

مدیرکل امور فرهنگی اوقاف و امور خیریه کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر برگزاری کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی‌ حکیمه‌خاتون(س) گفت: کنگره ملی این امامزاده بزرگوار سال ۹۳ با استقبال خوبی مواجه شد، از سراسر کشور مقالاتی به این کنگره ارسال و در قالب کتاب به چاپ رسیدند بعد از کنگره ملی مسوولان وقت اوقاف و امور خیریه  گچساران به دنبال کنگره بین‌المللی بودند و چون این امامزاده زواری از خارج کشور دارد نظر این بود که به سمت کنگره بین‌المللی برویم اما سازمان اوقاف هنوز مجوز کنگره بین‌المللی را صادر نکرده است.

موسوی‌متقی خاطرنشان کرد: برای برگزاری کنگره بین‌المللی باید الزامات لازم از جمله سایت بین‌المللی، زیرساخت‌ها و امکانات فراهم  و از خارج کشور مقالاتی به این کنگره ارسال شود تا بتوانیم کنگره‌ای در شان خواهر بلافصل امام رضا(ع) داشته باشیم.

مدیرکل امور فرهنگی اوقاف و امور خیریه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص توجه دولت و مجلس به بقاع متبرکه گفت: سال‌های ۹۱ و ۹۲ در بودجه عمومی کشور عدد خوبی برای عمران، آبادانی و احداث مساجد جدید‌التاسیس و آبادانی و ترمیم و مرمت بقاع متبرکه اختصاص داده شد اما متاسفانه در سال‌های اخیر به دلائل مختلف برای دولت و مجلس مقدور نبود مبلغی اختصاص دهند.

وی تصریح کرد: از قدیم‌الایام تاکنون به دلیل احترام و جایگاهی که مردم برای امامزادگان قائل بودند عمران و آبادانی بقاع متبرکه در قالب طرح مودت توسط مردم انجام می‌‌گرفت و در حال حاضر هم مردم در این زمینه مشارکت دارند.

این مسوول خاطرنشان کرد: البته سازمان اوقاف و امور خیریه وام‌هایی را با توجه به درآمد بقاع و امکان بازپرداخت آنها پرداخت می‌کند اما کار اصلی بر عهده مردم است و این سازمان ساز و کار را تسهیل می‌کند.
نام:
ایمیل:
* نظر: